یکشنبه , فروردین ۶ ۱۳۹۶
صفحه اصلی / آشپزی / دیپ زیتون با پنیر

دیپ زیتون با پنیر

یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر  یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها .

مواد لازم :

 پنیر خامه ای  ۱۲۰ گرم
 ماست معمولی  ۱/۴ پیمانه
 پیازجه حلقه حلقه شده  ۳ ق س
 زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده  ۱/۲ پیمانه
 زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده  ۱/۲ پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا ۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز تند ۱/۸ ق چ یا بیشتر بنا بر ذائقه
فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجی نصف از هر کدام

 

طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر :
ابتدا زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید.فلفل های رنگی را نگینی خرد کنید.ماست و پنیر خامه ای و فلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. بقیه مواد را درون پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا  موادکامل مخلوط شود.این غذای خوشمزه را با کراکر یا بیسکوییت های شور سرو کنید.

این مطالب را نیز ببینید!

آشنایی با خواص هندوانه

آشنایی با خواص هندوانه خوردن یک برش هندوانه سرد در گرمای تابستان واقعا می‌چسبد، اما …

با فرآورده های غذایی پروبیوتیک آشنا شویم

علاوه بر معرفی غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای مفید ، فرهنگ سازی و ایجاد یک …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *