یکشنبه , اردیبهشت ۱۰ ۱۳۹۶
صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه سوپ گوشت و رشته

طرز تهیه سوپ گوشت و رشته

مواد لازم :

 

کره دو قاشق مرباخوری
گوشت خرد شده ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
گوجه فرنگی ۴۵۰ گرم
گشنیز چهار قاشق مرباخوری
جعفری دو قاشق مرباخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
دارچین نصف قاشق مرباخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق مرباخوری
آب مرغ نصف فنجان
آب ۲‎/۵ فنجان
نخود پخته شده نصف فنجان
پیاز کوچک چهار عدد
رشته سوپی یک چهارم فنجان
برگ گشنیز کمی
لیموترش برای تزئین

 

 

طرز تهیه :

 

کره را در یک تابه بزرگ ریخته و گوشت را در آن تفت دهید.

سپس گوجه فرنگی ها را خرد کرده و با پیاز خرد شده به مواد اضافه کنید.

سپس برای ۱۰ دقیقه آنها را با هم تفت داده، جعفری، گشنیز، زردچوبه ، دارچین و فلفل قرمز را اضافه کنید و اجازه دهید برای پنج دقیقه دیگر با هم تفت داده شوند.

سپس آب مرغ و چهار پیاز کوچک و آب را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.

حرارت زیر قابلمه را کم کرده تا مواد برای ۳۰ دقیقه با هم بپزد.

سپس رشته سوپی را اضافه کرده و بگذارید برای پنج دقیقه بپزد.

سوپ پخته شده را با لیموترش و گشنیز تزئین کرده و میل کنید.

این مطالب را نیز ببینید!

فیلم آموزش قولنج یا کولیک در نوزادان

جهت مشاهده این ویدئو به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

فیلم آموزش انبارداری مدرن

جهت مشاهده این ویدئو به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *