سه شنبه , فروردین ۸ ۱۳۹۶
صفحه اصلی / آشپزی / طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم:

 

 

کنسرو ذرت ۱ عدد
قارچ خرد شده ۵۰ گرم
کره گیاهی ۳۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
مایونز در صورت دلخواه

 

 

طرز تهیه:

 

 

* قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.

 

 

** کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.

 

 

*** مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.

 

 

**** کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.

 

 

***** دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

این مطالب را نیز ببینید!

۳ خاصیت فوق‌العاده‌ی آب آلبالو

آب آلبالو خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد. نوشیدن این …

پنج خاصیت میگو

میگوی سرخ یا سوخاری شده، میزان کالری دریافتی را افزایش می‌دهد در حالی که می‌توان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *