شنبه , مرداد ۲۸ ۱۳۹۶
صفحه اصلی / آشپزی / طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم:

 

 

کنسرو ذرت ۱ عدد
قارچ خرد شده ۵۰ گرم
کره گیاهی ۳۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
مایونز در صورت دلخواه

 

 

طرز تهیه:

 

 

* قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.

 

 

** کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.

 

 

*** مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.

 

 

**** کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.

 

 

***** دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

این مطالب را نیز ببینید!

فوايد بسيار شكلات سياه

مصرف شکلات سیاه در مصرف شکلات، سلیقۀ فرانسوی ها متفاوت از مردم بقیۀ کشورهاست چرا …

خواص آندیو ENDIVE

  سبزى كه كشت آن تازه در ایران معمول شده است سالاد این سبزى كبد، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *