یکشنبه , فروردین ۶ ۱۳۹۶
صفحه اصلی / آشپزی / طرز تهیه پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی

مواد لازم برای خمیر :

ماست ۱ استکان
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲/۵ استکان
روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای مایه وسط پیراشکی :

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ پخته ۱ عدد
نمک به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

جوش شیرین را در ماست حل کنید .نمک و آرد و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز بدهید . خمیر نباید به دست بچسبد . اگر چسبید ، آرد به آن بیفزایید . در کیسه نایلون یک ساعت بگذارید تا ور بیاید . در این فاصله مایه را آماده کنید . پیاز را رنده و با گوشت سرخ کنید . زردچوبه و رب را با آن تفت بدهید. نمک وفلفل را به آن بیفزایید . با یک استکان آب بگذارید بجوشد ومواد خوب به خورد هم بروند ، سپس تخم مرغ رنده شده ودر صورت تمایل یک قاشق جعفری خرد شده را به آن بیفزایید . خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید با وردنه پهن کنید وبا لیوان قالب بزنید . از مایه وسط آن بگذارید و اطراف خمیر را به هم بیاورید و در روغن فراوان و داغ با حرارت ملایم سرخ کنید .

این مطالب را نیز ببینید!

آشنایی با خواص هندوانه

آشنایی با خواص هندوانه خوردن یک برش هندوانه سرد در گرمای تابستان واقعا می‌چسبد، اما …

با فرآورده های غذایی پروبیوتیک آشنا شویم

علاوه بر معرفی غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای مفید ، فرهنگ سازی و ایجاد یک …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *