دوشنبه , مهر ۳ ۱۳۹۶
صفحه اصلی / آشپزی / طرز تهیه کیک شکلات و آناناس برای بعد از افطار

طرز تهیه کیک شکلات و آناناس برای بعد از افطار

کیک شکلات و آناناس با ماست غلیظ و کنسرو آناناس تزیین می گردد. کیک شکلات و آناناس کم چربی بوده اما به هیچ وجه از داشتن طعم و مزه لذیذ بی بهره نیست.

مواد لازم برای کیک شکلات و آناناس :

 کره نرم شده برای چرب نمودن قالب ۲ قاشق چایخوری
کره کم چرب ۱۵۰ گرم
 شکر دانه ریز ۱۲۵ گرم
 آرد بکینگ پودردار، الک شده ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو، الک شده ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن ۲۲۵ گرم
ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) ۱۲۵ میلی لیتر
پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
شکلات رنده شده جهت تزیین

طرز تهیه کیک شکلات و آناناس :
یک قالب کیک مربع شکل به اندازه ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب نمایید.

کره کم چرب، شکر دانه ریز، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید. مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند.

مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید. کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید. پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد، آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد.

آناناس را آبکش نموده، به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید. کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید. ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید.

مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید. قبل از سرو، شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید.

این مطالب را نیز ببینید!

فوايد بسيار شكلات سياه

مصرف شکلات سیاه در مصرف شکلات، سلیقۀ فرانسوی ها متفاوت از مردم بقیۀ کشورهاست چرا …

خواص آندیو ENDIVE

  سبزى كه كشت آن تازه در ایران معمول شده است سالاد این سبزى كبد، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *