طرز تهیه کیک شکلات و آناناس برای بعد از افطار

کیک شکلات و آناناس با ماست غلیظ و کنسرو آناناس تزیین می گردد. کیک شکلات و آناناس کم چربی بوده اما به هیچ وجه از داشتن طعم و مزه لذیذ بی بهره نیست.

مواد لازم برای کیک شکلات و آناناس :

 کره نرم شده برای چرب نمودن قالب 2 قاشق چایخوری
کره کم چرب 150 گرم
 شکر دانه ریز 125 گرم
 آرد بکینگ پودردار، الک شده 100 گرم
پودر کاکائو، الک شده 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن 225 گرم
ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) 125 میلی لیتر
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
شکلات رنده شده جهت تزیین

طرز تهیه کیک شکلات و آناناس :
یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید.

کره کم چرب، شکر دانه ریز، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید. مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند.

مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید. کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید. پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد، آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد.

آناناس را آبکش نموده، به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید. کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید. ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید.

مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید. قبل از سرو، شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *